ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ
ΥΛΙΚΑ
· 200 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
· 130 ΓΡ. ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ Η ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
· 100-110 ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ Η ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
· 1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
· 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ (ΚΑΠΝΙΣΤΗ)
· 30-35 ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ Η ΠΙΠΕΡΙΑ
· 50-60 ΓΡ. ΣΟΥΣΑΜΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
· ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ, ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ.
· ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
· ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΜΗ, ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ.
· ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.
· ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΙΑ.
· ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ.
· ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ.
· ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ.
· ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΟΥΜΕ.
· ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.
· ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου